Aurores Mosaikkursus 2021

 

På dejlige Askø. Nyd kunstens verden og udfold din kreativitet. Giv dig tid til at slippe hverdagen, dyk ned i kreativitetens verden, vær en del af fordybelsen i mosaikkens univers og tag’ dit eget unikke kunstværk med hjem.
2 dages mosaikkursus for begyndere og øvede i dejligt selskab under professionel vejledning med entusiasme og glæde.
Du lærer grundlæggende teknikker og får inspiration til design. Undervisningen bliver en blanding af individuel vejledning til personlige mosaik-projekter og mindre opgaver, hvor du lærer grundlæggende teknikker inden for udskæring af fliser og glas.

Du vælger selv, hvad du har i tankerne ud fra de materialer, der stilles til rådighed: glas, fliser, smalti og natursten. Du kan også tage ekstra materialer med hjemmefra.

 

 

Hvornår:

Kristi Himmelfart, kl. 10-18 og kl. 10-16 den 13.-14. mai ’21

Eller en week-end i juni 2021 efter eget valg 😊

Pris per person inkl. Undervisning, materialer og værktøj til rådighed samt overnatning:

Kr. 1990 kr. Sted: Askø Strandvig 114-115, Askø. Max 5 personer.

Tilmelding: Send en mail til: atorka@sol-runge.dk eller ring 22320907 og book din plads.


Kost: Der vil blive serveret kaffe/te og frugt/kiks. Derudover bedes du medbringe noget til fællesbord til to gange frokost. Vi arrangerer fælles spisning om aftenen for dem, der har lyst.


Logi: Der er 2 annekser/gæsteværelse på stedet med en dobbeltseng i hver 😊 samt to drømmesenge i atelieret. Der vil om aftenen være mulighed for at udforske øen på egen hånd, tage en smut til Lilleø eller besøg Danmarks mindste bibliotek.

Hvis ikke du synes om overnatningsmuligheden, er der også mulighed for at booke en plads på en af øens Airbnb eller en shelterplads.

                   Glade mosaikhilsner

       Jeannette Runge       www.equitao.dk                               +45-22320907